Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness Štajerska

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Termalni center in Wellness Spa Center

Termalni center in Wellness Spa Center

Za telesno in duševno sprostitev je poskrbljeno v prostorih Termalnega Centra. Glavne odlike Termalnega centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve.

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška ponuja bogastvo za vaše dobro počutje in osbeno zadovoljstvo. Nahaja se v obnovljeni najstarejši zdraviliški stavbi v Rogaški Slatini in je povezan s hoteli Grand hotel Rogaška, Styria in Strossmayer.

Center Zdravja in lepote

Center Zdravja in lepote

V centra Zdravja in Lepote lahko izkusite usklajenost čudovitega prostora, izkušenih terapevtov in vaših izrednih pričakovanj.

Terme Topolšica

Terme Topolšica

V zdravilišču Topolšica zdravimo tiste bolezni in posledice poškodb, ki so med našim prebivalstvom najbolj pogoste in v porastu. Tukajšnja voda je primerna za preventivne kure in rekreacijo.

Wellness Celjska koča

Wellness Celjska koča

V hotelskem wellness centru se lahko sproščate v finski in turški savni, dveh jakuzijih ali pa se razgibate na treh fitnes napravah.

Wellness center Donat Prestige

Wellness center Donat Prestige

Wellness center Donat ponuja masaže, kopeli, obloge, luksuzno nego s 24 karatnim zlatom, manikire, pedikure, savne, bazen s termo-mineralno vodo, masažni whirlpool, ...

Hiša sonca

Hiša sonca

Sprostitveni prostor v kletni etaži nudi finsko, zeliščno in infra savno, topli plavalno- masažni bazen za šest oseb.

Wellness center Lotus

Wellness center Lotus

V Lotus Spa & Beauty centru lahko izbirate med pestro paleto sprostitvenih masaž, ayurvede, aromaterapije, japonskih masaž, sproščujoče kopeli, nege obraza,...

Wellness Avgusta

Wellness Avgusta

Valens Augusta Wellness je sestavljen iz treh sklopov in sicer Imperium dobrega počutja, termalne kopeli in savne Flavia ter bazenski del Vespasianus.

Terme Ptuj

Terme Ptuj

Termalni Park obsega skupaj z notranjim in zunanjim kopališčem 4200m2 vodnih površin z zdravilno nizko mineralno vodo.

Wellness center Bellevue

Wellness center Bellevue

Sprostitev ob razvajajočih tretmajih in masažah z zelišči. Energija toplih kopeli. Strokovnost terapevtov.

Polet d.o.o.