Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness Skok

Wellness Skok

V Wellness centru Skok nudimo pestro izbiro masaž za prenovo telesa in duha.

Wellness & Spa Carnevale

Wellness & Spa Carnevale

Vstopite v tihi svet miru. V našem Wellness & Spa centru goste razvajamo z izbrano ponudbo storitev, namenjenih telesni in duhovni sprostitvi. S

Wellness ceter Amalija

Wellness ceter Amalija

Edinstven ambient v naročju narave vam ponuja duševno in fizično sprostitev. Za vas smo osnovali ponudbo na temeljih zdravilnega učinka naravne mineralne vode, okoljske pozitivne energije in gostoljubnega osebja.

Center zdravja in dobrega počutja Debeli rtič

Center zdravja in dobrega počutja Debeli rtič

Nežni dotiki morske vode, v zunanjem in notranjem bazenu, savne, fiziterapija, masaže skupinska telovadba, sprehodi bodo okrepili vaše zdravje, zmanjšali stres, poživeli um in telo.

Wellness center Silvester

Wellness center Silvester

Privoščite si sproščanje v našem wellnessu, če ste utrujeni, napeti, pod stresom, se počutite neudobno ali pa preprosto zato, ker si želite sprostitve.

Polet d.o.o.