Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Mini wellness Potočka zijalka

Mini wellness Potočka zijalka

Si želite miru, sprostitve, druženja z izbrano osebo, izboljšanja počutja, izboljšanja zdravstvenega stanja v bio spectrum komori?

Wellness Vila Aina

Wellness Vila Aina

Na razpolago je wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpool, počivalniki, zdravilni napitki, CTV, umirjena glasba po izbiri in masažami v spodnjih prostorih hotela.

Wellness Studenec

Wellness Studenec

V wellnessu Studenec razvajajte svoje telo v turški, finski in infra-rdeči savni ali pa obiščite kitajsko Tui–na masažo.

Antiq Palace Spa

Antiq Palace Spa

Potopite se v tišino Antiq Palace Spa, kjer se razkošno zdravljenje zgleduje po preprostosti in čistosti narave, kot tudi po medicinskemu znanju in izkušnjah.

Wellness center Harmonija

Wellness center Harmonija

Wellness je zasnovan po FENG SHUI metodi, kjer se združuje najsodobnejša medicinska tehnika in modrost tradicionalne kitajske znanosti, se razprostira na 600 kvadratnih metrih površine in je razdeljen na tri sklope.

Wellness hotela Štrk

Wellness hotela Štrk

Razvajajte se v prostornem jakuzziju. Intimnost in sprostitev je zagotovljena v treh saunah (turški, finski, infrardeči).

Terme Dobrna

Terme Dobrna

Zaradi kalcijevih ionov, ki jih voda vsebuje, deluje termalna voda iz Dobrne protivnetno in protialergično pri vseh kroničnih vnetjih prebavil in sečil.

Savna studio Tisa

Savna studio Tisa

Na osnovi večletnih izkušenj in naravnih danosti našega okolja, smo v Termah Dobrna odprli Center za revitalizacjio in regeneracijo Savna studio Tisa.

SPA Perla

SPA Perla

Gre za največji spa center na severnem Primorskem, ki v svoji ponudbi zaobjema najrazličnejše naravne metode sproščanja in odpravljanja stresa ter pomlajevalno in lepotilno nego.

Rose SPA

Rose SPA

Kempinski Rose SPA ponuja razkošne in kakovostne storitve v elegantno zasnovanem ambientu, kateri očara tudi najbolj zahtevne goste.

Wellness center Luka

Wellness center Luka

V wellness centru Luka so vam na voljo Turška savna, Bio savna, Finska Savna, Infrardeča savna in Kneippova kopel.

Polet d.o.o.