Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness Špik

Wellness Špik

Wellness Špik sestavljajo Svet vode (bazeni, Svet savn (savne s tatami sobo), Alpski wellness (pet tematskih sob) in Center lepote (masaže, nege, ...).

Spa & Wellness center Paradiso

Spa & Wellness center Paradiso

Paradiso Spa & Wellness center nudi duši in telesu prvovrstno nego in razvajanje. Za posameznike in pare. Čudovito doživetje za vsakogar.

Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Za sprostitev in rekreacijo je na voljo 2000 m2 vodnih površin, od tega 9 zunanjih in 5 notranjih bazenov, v katerih je temperatura vode med 27 stopinj Celzija in 38 stopinj Celzija.

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za odlično zabavo, prijetno druženje in sprostitev.

Terme Olimia

Terme Olimia

Wellness center Termalija vam ponuja možnost izbrati in izvajati aktivnosti, ki spodbujajo vaše dobro počutje, zdravje in zadovoljstvo.

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia je nov svet termalnih užitkov in najprestižnejši del Term Olimia, kjer boste med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživeli prebujenje ljubezni.

Shakti - Ayurveda center

Shakti - Ayurveda center

Glavna posebnost našega Shakti – Ayurveda centra so certificirani terapevti, ki prihajajo iz indijske države Kerala.

Thalasso medical center

Thalasso medical center

Terapevtski, sprostitveni in lepotni programi vključujejo kopeli in obloge s slanico, morsko vodo, solinskim blatom, morsko soljo in algami ter različne masaže.

Way Thay center

Way Thay center

V centru Wai Thai naše goste popeljemo v stanje najgloblje sprostitve, ko se telo in duša zlijeta v eno in vse postane en sam mir in harmonija.

Wellness & Spa Mirta

Wellness & Spa Mirta

Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju, negovanju, zdravljenju ter nenazadnje razvajanju gostov, smo skrbno načrtovali center dobrega počutja Wellness & Spa Mirta.

Polet d.o.o.