Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice

Sproščujoči in učinkoviti programi Vitarium Spa&Clinique centra so korak na poti k dobremu zdravju.

Terme Dolenjske Toplice

Terme Dolenjske Toplice

Wellness center Balnea ob robu čudovitega zdraviliškega parka je pravo kraljestvo osvežilnih kopeli, poživljajočih masaž, krepilnih savn in nenehnega razvajanja.

Wellness hotela Plesnik

Wellness hotela Plesnik

Razvajali vas bomo s sproščujočo masažo telesa, vam pripravili aromatično kopel za dva, lahko pa se boste na zunanji terasi prepustili trenutku tišine.

Sense wellness club

Sense wellness club

Dobrodošli v Sense Wellness Club, tempelj harmonije telesa in duha. Kraj, kjer se čas ustavi. Kraj, kjer pozabite na vse ostalo.

Bioenergetski center Syra

Bioenergetski center Syra

V oazi miru, ki se dotika svežega morskega zaliva in jo varuje čudovit herbalni park obdan z izbranimi grmovnicami, lahko koristite tradicionalne metode zdravljenja.

Terme Zreče

Terme Zreče

Predajte se užitkom v žuborenju zdravilne vode v bazenih s 1600m2 in temperaturo od 27° do 35° celzija, ki vam bodo nudili zabavo in prijetno sprostitev.

Wellness center Rogla

Wellness center Rogla

Pestrost ponudbe za preživljanje prostega časa na Rogli zaokrožujejo vsebine in prostori namenjeni sprostitvi in oddihu.

Wellness center hotela Korošica

Wellness center hotela Korošica

Strokovna ekipa naše wellness oaze je za vas pripravila tretmaje za telo z uporabo izključno naravnih sestavin.

Paradise Spa

Paradise Spa

Prisluhnite svoji duši in telesu, umaknite se iz vsakdanjega vrveža, prepustite se edinstvenemu razvajanju ter popolni sprostitvi. Privoščite si le najboljše - Paradise Spa.

Wellness Histrion

Wellness Histrion

Ob sami obali se iz prostorov za sprostitev odpira čudovit razgled na morje. Še posebej privlačni sta turška in finska savna z barvitimi dekoracijami in zunanjim ohlajevalnim bazenom.

Laguna Bernardin

Laguna Bernardin

Morski park Laguna Bernardin je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali.

Polet d.o.o.