Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness center Vivat

Wellness center Vivat

Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž.

Center Zdravja in lepote

Center Zdravja in lepote

V centra Zdravja in Lepote lahko izkusite usklajenost čudovitega prostora, izkušenih terapevtov in vaših izrednih pričakovanj.

Kozmetični salon Karma

Kozmetični salon Karma

V salonu nudimo nega obraza, različne masaže, depilacije, nego telesa, rok in nohtov, ...

Terme Topolšica

Terme Topolšica

V zdravilišču Topolšica zdravimo tiste bolezni in posledice poškodb, ki so med našim prebivalstvom najbolj pogoste in v porastu. Tukajšnja voda je primerna za preventivne kure in rekreacijo.

Wellness Celjska koča

Wellness Celjska koča

V hotelskem wellness centru se lahko sproščate v finski in turški savni, dveh jakuzijih ali pa se razgibate na treh fitnes napravah.

Wellness center Donat Prestige

Wellness center Donat Prestige

Wellness center Donat ponuja masaže, kopeli, obloge, luksuzno nego s 24 karatnim zlatom, manikire, pedikure, savne, bazen s termo-mineralno vodo, masažni whirlpool, ...

Wellness center Živa

Wellness center Živa

Wellness center Živa, srce dobrega počutja na Bledu, združuje termalni bazenski kompleks, svet savn in center lepote z bogatim izborom masaž ter kozmetičnih neg.

Thai center Bled

Thai center Bled

V centru sprostitve in dobrega počutja THAI Bled so vam na voljo tradicionalne tajske masaže in več vrst sprostitvenih programov s pridihom azijske filozofije.

Studio Luisa

Studio Luisa

V sprostitvenem studiu Grand Hotela Toplice bomo poskrbeli za vaše telesno, duhovno in čustveno počutje.

Hiša sonca

Hiša sonca

Sprostitveni prostor v kletni etaži nudi finsko, zeliščno in infra savno, topli plavalno- masažni bazen za šest oseb.

Wellness center Lotus

Wellness center Lotus

V Lotus Spa & Beauty centru lahko izbirate med pestro paleto sprostitvenih masaž, ayurvede, aromaterapije, japonskih masaž, sproščujoče kopeli, nege obraza,...

Polet d.o.o.