Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness center Viridis

Wellness center Viridis

Na obronku alpskega gozda, v hotelu Alpina, kamor se širi zdravilna moč gozda, se nahaja VIRIDIS - zdravilna moč gozda.

Sprostitveni center Kompas

Sprostitveni center Kompas

Hotel Kompas vam ponuja pester izbor sprostitvenih možnosti: pokrit bazen in ločen otroški bazenček s toboganom, masažni bazen, odprti solarij, savne in kopeli.

Aqua Larix

Aqua Larix

Aqua Larix je vodni park s 400 m vodnih površin s hidrozra no masažo in zračnimi gejziri, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom, z vodo segreto na 39°C.

Thainan masažni salon

Thainan masažni salon

Prepustite se spretnim rokam tajskih maserk in si umirite telo in duha, odpravite bolečine v mišicah ali pa si izboljšajte prekrvavitev s kombinacijo savne, jacuzzija in masaž.

Vodni Park Bohinj

Vodni Park Bohinj

Wellness Vodnega parka Bohinj je premišljeno zasnovan kot ulica s hiškami, kjer se odvijajo različni sprostitveni tretmaji in masaže.

Termalni center in Wellness Spa Center

Termalni center in Wellness Spa Center

Za telesno in duševno sprostitev je poskrbljeno v prostorih Termalnega Centra. Glavne odlike Termalnega centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve.

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška ponuja bogastvo za vaše dobro počutje in osbeno zadovoljstvo. Nahaja se v obnovljeni najstarejši zdraviliški stavbi v Rogaški Slatini in je povezan s hoteli Grand hotel Rogaška, Styria in Strossmayer.

Wellness center Salia

Wellness center Salia

Salia je center morske sprostitve. Naši strokovnjaki uporabljajo naravne morske dejavnike v lepotne in zdravstveno-preventivne namene.

Polet d.o.o.