Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness Primorska

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness center Salia

Wellness center Salia

Salia je center morske sprostitve. Naši strokovnjaki uporabljajo naravne morske dejavnike v lepotne in zdravstveno-preventivne namene.

Bioenergetski center Syra

Bioenergetski center Syra

V oazi miru, ki se dotika svežega morskega zaliva in jo varuje čudovit herbalni park obdan z izbranimi grmovnicami, lahko koristite tradicionalne metode zdravljenja.

Paradise Spa

Paradise Spa

Prisluhnite svoji duši in telesu, umaknite se iz vsakdanjega vrveža, prepustite se edinstvenemu razvajanju ter popolni sprostitvi. Privoščite si le najboljše - Paradise Spa.

Wellness Histrion

Wellness Histrion

Ob sami obali se iz prostorov za sprostitev odpira čudovit razgled na morje. Še posebej privlačni sta turška in finska savna z barvitimi dekoracijami in zunanjim ohlajevalnim bazenom.

Laguna Bernardin

Laguna Bernardin

Morski park Laguna Bernardin je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali.

Shakti - Ayurveda center

Shakti - Ayurveda center

Glavna posebnost našega Shakti – Ayurveda centra so certificirani terapevti, ki prihajajo iz indijske države Kerala.

Thalasso medical center

Thalasso medical center

Terapevtski, sprostitveni in lepotni programi vključujejo kopeli in obloge s slanico, morsko vodo, solinskim blatom, morsko soljo in algami ter različne masaže.

Way Thay center

Way Thay center

V centru Wai Thai naše goste popeljemo v stanje najgloblje sprostitve, ko se telo in duša zlijeta v eno in vse postane en sam mir in harmonija.

Wellness & Spa Mirta

Wellness & Spa Mirta

Na podlagi izkušenj in v želji po sproščanju, negovanju, zdravljenju ter nenazadnje razvajanju gostov, smo skrbno načrtovali center dobrega počutja Wellness & Spa Mirta.

Rose SPA

Rose SPA

Kempinski Rose SPA ponuja razkošne in kakovostne storitve v elegantno zasnovanem ambientu, kateri očara tudi najbolj zahtevne goste.

Polet d.o.o.