Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness Prekmurje

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness center Vivat

Wellness center Vivat

Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž.

Terme Lendava

Terme Lendava

Osnovo za zdravljenje, preventivo, rehabilitacijo, rekreacijo in sprostitev v Termah Lendava nudi njena zdravilna voda, katere posebnost je visoka vsebovanost parafina.

Terme Banovci

Terme Banovci

Terme Banovci imajo skoraj 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci, ter svetlobne in zvočne efekte.

Zdravilišče Radenci

Zdravilišče Radenci

Radenci ne slovijo le po več kot stoletni tradiciji zdraviliškega turizma, pač pa tudi po zelo ugodnem podnebju.

Wellness hotela Livada Prestige

Wellness hotela Livada Prestige

V hotelu Livada Prestige se boste lahko razvajali v najsodobnejšem wellness centru, kjer bo kar zadišalo po Prekmurju.

Wellness center Thermalium

Wellness center Thermalium

Vir in izvir zdravja v centru Thermalium, raju miru, sprostitve in prenove za vaše telo in dušo, je edinstvena »črna« termalna voda.

Terme 3000

Terme 3000

S termalnimi vrelci smo v Termah 3000 ustvarili čarobni svet vodnih užitkov, kjer vas kar na 5.000 m2 pričakuje 28 bazenov.

Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Za sprostitev in rekreacijo je na voljo 2000 m2 vodnih površin, od tega 9 zunanjih in 5 notranjih bazenov, v katerih je temperatura vode med 27 stopinj Celzija in 38 stopinj Celzija.

Wellness hotela Štrk

Wellness hotela Štrk

Razvajajte se v prostornem jakuzziju. Intimnost in sprostitev je zagotovljena v treh saunah (turški, finski, infrardeči).

Polet d.o.o.