Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness Ljubljana in okolica

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Thainan masažni salon

Thainan masažni salon

Prepustite se spretnim rokam tajskih maserk in si umirite telo in duha, odpravite bolečine v mišicah ali pa si izboljšajte prekrvavitev s kombinacijo savne, jacuzzija in masaž.

Sense wellness club

Sense wellness club

Dobrodošli v Sense Wellness Club, tempelj harmonije telesa in duha. Kraj, kjer se čas ustavi. Kraj, kjer pozabite na vse ostalo.

Antiq Palace Spa

Antiq Palace Spa

Potopite se v tišino Antiq Palace Spa, kjer se razkošno zdravljenje zgleduje po preprostosti in čistosti narave, kot tudi po medicinskemu znanju in izkušnjah.

Wellness center Harmonija

Wellness center Harmonija

Wellness je zasnovan po FENG SHUI metodi, kjer se združuje najsodobnejša medicinska tehnika in modrost tradicionalne kitajske znanosti, se razprostira na 600 kvadratnih metrih površine in je razdeljen na tri sklope.

Polet d.o.o.