Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Wellness Gorenjska

Potrebujete počitek po napornih delovnih dnevih? Dandanes, v poplavi stresnih trenutkov, prihaja skrb za zdravje do vedno večjega pomena. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki v slovenskih zdraviliščih, ki pripravljajo ene izmed boljših in najbolj cenjenih wellness programov v Evropi. Na voljo so vam raznolike oblike masaž in terapij, ki jih spremljajo že vsem poznani zdravilni učinki termalne vode. Odkrijte skrivnost dobrega počutja!

Wellness center Viridis

Wellness center Viridis

Na obronku alpskega gozda, v hotelu Alpina, kamor se širi zdravilna moč gozda, se nahaja VIRIDIS - zdravilna moč gozda.

Sprostitveni center Kompas

Sprostitveni center Kompas

Hotel Kompas vam ponuja pester izbor sprostitvenih možnosti: pokrit bazen in ločen otroški bazenček s toboganom, masažni bazen, odprti solarij, savne in kopeli.

Aqua Larix

Aqua Larix

Aqua Larix je vodni park s 400 m vodnih površin s hidrozra no masažo in zračnimi gejziri, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom, z vodo segreto na 39°C.

Vodni Park Bohinj

Vodni Park Bohinj

Wellness Vodnega parka Bohinj je premišljeno zasnovan kot ulica s hiškami, kjer se odvijajo različni sprostitveni tretmaji in masaže.

Wellness center Živa

Wellness center Živa

Wellness center Živa, srce dobrega počutja na Bledu, združuje termalni bazenski kompleks, svet savn in center lepote z bogatim izborom masaž ter kozmetičnih neg.

Thai center Bled

Thai center Bled

V centru sprostitve in dobrega počutja THAI Bled so vam na voljo tradicionalne tajske masaže in več vrst sprostitvenih programov s pridihom azijske filozofije.

Studio Luisa

Studio Luisa

V sprostitvenem studiu Grand Hotela Toplice bomo poskrbeli za vaše telesno, duhovno in čustveno počutje.

Terme Snovik

Terme Snovik

Po vsakodnevnih obremenitvah ukradite čas zase, za svoje zdravje in boljše počutje.

Wellness Špik

Wellness Špik

Wellness Špik sestavljajo Svet vode (bazeni, Svet savn (savne s tatami sobo), Alpski wellness (pet tematskih sob) in Center lepote (masaže, nege, ...).

Polet d.o.o.