Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Turistične kmetije Bled

Blejsko jezero vas bo s svojimi naravnimi lepotami očaralo v vseh letnih časih. Poleti se lahko s čolnom odpeljete na otoček sredi jezera, pozimi pa vas na Bledu čakajo številne zimske aktivnosti. Na voljo so vam številne poti za kolesarjenje, sprehajanje in tek na smučeh. Prav tako se lahko odpravite na bližnja smučišča ali pa na drsališče v Ledeni dvorani na Bledu. Očaral vas bo tudi obisk Blejskega gradu, ki vam skozi celo leto postreže z veličastnim pogledom na celotno jezero. Poskrbljeno pa je tudi za sladokusce, saj si lahko ob jezeru privoščijo tradicionalno blejsko kremno rezino, ki jo še vedno izdelujejo po originalnem receptu.

Posebne ponudbe - Bled

Počitniški paketi Bled

Darilni boni Bled

Wellness Bled

Wellness center Živa

Wellness center Živa

Wellness center Živa, srce dobrega počutja na Bledu, združuje termalni bazenski kompleks, svet savn in center lepote z bogatim izborom masaž ter kozmetičnih neg.

Thai center Bled

Thai center Bled

V centru sprostitve in dobrega počutja THAI Bled so vam na voljo tradicionalne tajske masaže in več vrst sprostitvenih programov s pridihom azijske filozofije.

Studio Luisa

Studio Luisa

V sprostitvenem studiu Grand Hotela Toplice bomo poskrbeli za vaše telesno, duhovno in čustveno počutje.

Kongresni turizem Bled

Kongresni center Hotel Astoria

Kongresni center Hotel Astoria

Hotel Astoria s svojo lokacijo ponuja odlične možnosti za organizacijo seminarjev, posvetov, poslovnih srečanj, izobraževalnih programov, itd.

Kongresni ponudnik hotel Ribno

Kongresni ponudnik hotel Ribno

Hotel Ribno ponuja štiri konferenčne dvorane, primerne za izvedbo izobraževanj, seminarjev ter drugih poslovnih in strokovnih srečanj.

Kongresni center hotela Golf

Kongresni center hotela Golf

Hotel Golf slovi po vrhunski izvedbi in dolgoletnih izkušnjah pri izvedbi prireditev. Z 8 kongresnimi prostori za 10 do 350 obiskovalcev je največji kongresni center na Bledu.

Kongresni center hotela Park

Kongresni center hotela Park

Hotel Park v središču Bleda za organizacijo raznovrstnih dogodkov ponuja 8 konferenčnih dvoran za 20 do 120 udeležencev. Vse dvorane imajo dnevno svetlobo in očarljiv pogled na Blejsko jezero.

Znamenitosti v okolici

Vse naravne znamenitosti v regiji

Vse kulturne znamenitosti v regiji

Polet d.o.o.