Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Smučanje Gorenjska

Ste že pogrešali neskončne zimske radosti? Ali nenehno pogledujete skozi okno, kdaj bo padla prva snežinka? Že težko čakate na trenutek, ko se boste lahko spustili po belih strminah? V Sloveniji najdete kar nekaj smučišč, ki so primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene smučarje. Pripravljeni! Pozor! Start!

Smučarsko turistični center Stari vrh

Smučarsko turistični center Stari vrh

Od Ljubljane je smučišče oddaljeno le 35 kilometrov in ponuja užitke tako zahtevnejšim smučarjem in boarderjem, kot tudi začetnikom in družinam.

Smučarski center Vogel

Smučarski center Vogel

Vogel ski center leži visoko nad prelepim Bohinjskim jezerom. Visokogorski ambient in izjemni razgledi na okolico dajejo Voglu še poseben čar.

Smučarski center Kranjska Gora

Smučarski center Kranjska Gora

Smučišče Kranjska Gora je največji in tudi najbolje opremljen smučarski center v Sloveniji. Smučišča so prilagojena tako smučarjem začetnikom kot tudi vrhunskim smučarjem.

Smučišče Krvavec

Smučišče Krvavec

Rekreacijsko turistični center Krvavec je slovensko naj smučišče, ki nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog. Proge so razgibane in primerne za smučarje rekreativce in tekmovalce.

Smučišče Velika planina

Smučišče Velika planina

Zaradi svojih terenov je Velika planina že nekaj let poznana kot priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane.

Športni center Rudno

Športni center Rudno

Smučišče Rudno leži v Selški dolini. Dolžina proge je 300m, ki je v celoti razsvetljena za nočno smuko, zagotovljeno pa je tudi umetno zasneževanje po celotni površini.

Polet d.o.o.