Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Rimske terme

Zdravilnih učinkov termalne vode so se zavedali že stari Rimljani, ki so leta 39 pr. n. št. prav na istem mestu zgradili bazene s toplo in hladno vodo. Minevala so stoletja, priljubljenost vrelcev s čudežno vodo pa je le še rasla. Sem so v prepričanju, da so odkrili čudežni zdravilni izvir, prihajali člani kraljevih družin. Dolgo časa so bile terme dostopne le pripadnikom višjih slojev in visokim vojaškim častnikom. Danes pa so na voljo vsakomur, ki si želi preizkusiti njihove zdravilne učinke.

Analize kažejo, da je akrotermalna voda v Rimskih termah po vsebnosti kemijskih elementov, ki blagodejno vplivajo na človeško telo, ena najbogatejših v Sloveniji. Na dobro počutje človeka pa spodbudno vplivajo tudi okolica term, kristalno čist zrak in pravljična pokrajina neokrnjenih gozdov.

Ponudniki nastanitev Rimske terme

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Rimske terme

Darilni boni Rimske terme

Wellness Rimske terme

Wellness ceter Amalija

Wellness ceter Amalija

Edinstven ambient v naročju narave vam ponuja duševno in fizično sprostitev. Za vas smo osnovali ponudbo na temeljih zdravilnega učinka naravne mineralne vode, okoljske pozitivne energije in gostoljubnega osebja.

Kongresni turizem Rimske terme

Rimske terme Business Wellness Spa Resort

Rimske terme Business Wellness Spa Resort

Biser v oazi neokrnjene narave, med bujno vegetacijo in obdan z blagodejnimi učinki termalnih vrelcev bo v vas prebudil željo po ustvarjalnosti, sprostitvi in počitku.

Polet d.o.o.