Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Terme Topolšica

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.

Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.

Ponudniki nastanitev Terme Topolšica

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Terme Topolšica

Darilni boni Terme Topolšica

Wellness Terme Topolšica

Terme Topolšica

Terme Topolšica

V zdravilišču Topolšica zdravimo tiste bolezni in posledice poškodb, ki so med našim prebivalstvom najbolj pogoste in v porastu. Tukajšnja voda je primerna za preventivne kure in rekreacijo.

Kongresni turizem Terme Topolšica

Kongresni ponudnik Terme Topolšica

Kongresni ponudnik Terme Topolšica

V Termah Topolšica je manjši konferenčni center, kjer lahko poleg poslovnih prostorov najdete še dvorane za seminarje, kongrese, sestanke.

Polet d.o.o.