Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. V velikem vodnem parku se nahajajo vodne atrakcije vredne koloseja. Razkošni wellness center ponuja raznolike tematske kopeli in masaže. Konferenčni gostje pa v Termah Ptuj spoznajo pomen iger – tematski programi so razigrani, karnevalski in vključujejo aktivnosti tudi izven konferenčnih prostorov.

Terme Ptuj ponujajo raznovrstne namestitve. Grand Hotel Primus je osrednja namestitev v rimskem stilu. Bungalovi Terme Ptuj ponujajo udobje hotelske sobe, a so odmaknjeni od hotelskega vrveža. Apartmaji Terme Ptuj omogočajo samostojnost, saj so opremljeni tudi s kuhinjo. Del Kampa Terme Ptuj so tudi Počitniške hišice in Vinska vas, kjer je mogoče spati v pravih vinskih sodih.

Ponudniki nastanitev Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Darilni boni Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Wellness Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Wellness Avgusta

Wellness Avgusta

Valens Augusta Wellness je sestavljen iz treh sklopov in sicer Imperium dobrega počutja, termalne kopeli in savne Flavia ter bazenski del Vespasianus.

Terme Ptuj

Terme Ptuj

Termalni Park obsega skupaj z notranjim in zunanjim kopališčem 4200m2 vodnih površin z zdravilno nizko mineralno vodo.

Kongresni turizem Terme Ptuj - Sava Hotels & Resorts

Kongresni center Ptuj

Kongresni center Ptuj

Za organizacijo konferenčnih dogodkov na visoki ravni ponujamo dva konferenčna ter dva seminarska prostora z dnevno svetlobo ter pogledom na lepote Ptuja in okolice.

Polet d.o.o.