Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Terme Banovci ležijo na območju, kjer se je pred milijoni let razlivalo Panonsko morje, danes pa tu najdemo številne termalne vrelce. Termalna voda v Termah Banovci je bogata s fluoridom in pripomore pri lajšanju revmatičnih tegob in tegob pooperativnih stanj po posegih na okostju, sklepih in mišicah. Posebnost Term Banovci je prleška razigranost, gostoljubnost in domačnost, ki goste v obliki dekoracije, notranje opreme in prijaznosti zaposlenih pozdravljajo na vsakem koraku.

Terme Banovci slovijo po svojih animacijskih programih, ki obdarijo družinske počitnice z nepozabnimi spomini. Banovski gusarji skupaj z otroki odkrivajo lokalne posebnosti in atrakcije vodnega parka, starši pa lahko uživajo v wellnessu in času zase. Izven poletne sezone domačnost Term Banovci privablja številne seniorje, ki sami ali v družbi vnučkov uživajo v termalnih vrelcih in lokalnih kulinariki.

Ponudniki nastanitev Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Darilni boni Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Wellness Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Terme Banovci

Terme Banovci

Terme Banovci imajo skoraj 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci, ter svetlobne in zvočne efekte.

Kongresni turizem Terme Banovci - Sava Hotels & Resorts

Kongresni ponudnik hotel Zeleni Gaj

Kongresni ponudnik hotel Zeleni Gaj

V Termah Banovci pripravljamo kongrese, simpozije, delovne in učne delavnice, izobraževanja, predstavitve, poslovna srečanja, poslovne sprejeme s pogostitvijo, bankete, ...

Polet d.o.o.