Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Lifeclass Hotels & Spa Portorož

LifeClass Hotels & Spa je prva slovenska mednarodna hotelska veriga. Prvi hotel, ki je v svet ponesel ime LifeClass, je bil portoroški Grand Hotel Palace (danes Grand Hotel Portorož) leta 2004.

Kljub novejši letnici ima hotelska veriga bogato zgodovino in tradicijo. Njeni začetki segajo v leto 1891, ko je v Portorožu nastala hotelska družba, ki je zgradila prvi hotel ter uredila zdravilišče in kopališče. Kasneje, leta 1910, je bil zgrajen Kurhotel Palace (stari hotel Palace), ki je še danes simbol Portoroža.

Z otvoritvijo starega hotela Palace je turizem v Portorožu zacvetel. Prijetno mediteransko podnebje in blagodejni učinki klime, soli in vode so zaustavili popotno nogo marsikaterega nemirnega raziskovalca.

Ponudniki nastanitev Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Darilni boni Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Wellness Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Shakti - Ayurveda center

Shakti - Ayurveda center

Glavna posebnost našega Shakti – Ayurveda centra so certificirani terapevti, ki prihajajo iz indijske države Kerala.

Thalasso medical center

Thalasso medical center

Terapevtski, sprostitveni in lepotni programi vključujejo kopeli in obloge s slanico, morsko vodo, solinskim blatom, morsko soljo in algami ter različne masaže.

Way Thay center

Way Thay center

V centru Wai Thai naše goste popeljemo v stanje najgloblje sprostitve, ko se telo in duša zlijeta v eno in vse postane en sam mir in harmonija.

Kongresni turizem Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Kongresni center Portus

Kongresni center Portus

7 sodobno opremljenih dvoran v hotelu Slovenija, 2 dvorani v Grand Hotelu Portorož Galea in Batana ter dvorana Mystica v hotelu Riviera, sprejmejo do 1.200 gostov.

Polet d.o.o.