Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Terme Olimia Podčetrtek

Ustno izročilo pravi, da so baroni iz Miljane v Harini Zlaki svoje kopališče imeli že pred štirimi stoletji. Leta 1935 pa so naravni topli izviri pritegnili pozornost domačega župnika Friderika Strnada, ki je skupaj s strokovnjaki dokazal zdravilne učinke teh naravnih toplih izvirov.

Termalna voda kot naravno zdravilno sredstvo zelo uspešno zdravi revmatična obolenja lokomotornega sistema, kožne bolezni, arterijske obtočne motnje, stanja po operativnih posegih in poškodbah kosti in mišic ter perifernega živčevja.

Ponudniki nastanitev Terme Olimia Podčetrtek

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Terme Olimia Podčetrtek

Darilni boni Terme Olimia Podčetrtek

Wellness Terme Olimia Podčetrtek

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za odlično zabavo, prijetno druženje in sprostitev.

Terme Olimia

Terme Olimia

Wellness center Termalija vam ponuja možnost izbrati in izvajati aktivnosti, ki spodbujajo vaše dobro počutje, zdravje in zadovoljstvo.

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia je nov svet termalnih užitkov in najprestižnejši del Term Olimia, kjer boste med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživeli prebujenje ljubezni.

Kongresni turizem Terme Olimia Podčetrtek

Kongresni center Olimia

Kongresni center Olimia

Največji del Kongresnega centra Olimia se nahaja v Wellness hotelu Sotelia****, nekatere njegove prostore pa najdete tudi v Hotelu Breza****, Aparthotelu Rosa **** in Gostišču Lipa.

Polet d.o.o.