Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Unitur Rogla & Terme Zreče

Bogatih 1600 m2 naših bazenov polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Na izviru na plano privre pri vročih 34,5°C, ki jih nato v Termah Zreče prilagodimo med 27°C in 35°C.

Na približno 100ha urejenih prog za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in deskarje ter tekmovalce se nahaja 11 vlečnic in 2 štiri sedežnici ter več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.

Ponudniki nastanitev Unitur Rogla & Terme Zreče

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Unitur Rogla & Terme Zreče

Darilni boni Unitur Rogla & Terme Zreče

Wellness Unitur Rogla & Terme Zreče

Terme Zreče

Terme Zreče

Predajte se užitkom v žuborenju zdravilne vode v bazenih s 1600m2 in temperaturo od 27° do 35° celzija, ki vam bodo nudili zabavo in prijetno sprostitev.

Wellness center Rogla

Wellness center Rogla

Pestrost ponudbe za preživljanje prostega časa na Rogli zaokrožujejo vsebine in prostori namenjeni sprostitvi in oddihu.

Kongresni turizem Unitur Rogla & Terme Zreče

Poslovni center Zreče

Poslovni center Zreče

Velika kulturno kongresna dvorana in 5 seminarskih sob omogočajo izvedbo velikih poslovnih srečanj, manjših seminarjev ali delavnic.

Poslovni center Rogla

Poslovni center Rogla

Hotel Rogla in Planja pod isto streho razpolagata s sodobno opremljenimi seminarskimi dvoranami, od katerih so 4 pravkar obnovljene.

Polet d.o.o.