Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Ljubljana

Glavno mesto Slovenije vam lahko postreže z raznoliko kulturno dediščino in arihitekturnimi dosežki, neprestanim dogajanjem in obilico zabave. Med sprehodom po mestnem jedru si lahko ogledate stavbe iz različnih zgodovinski obdobij, prečkate tromostovje čez reko Ljubljanico in se spočijete ob kipu največjega slovenskega pesnika Prešerna. Čez mesto se lahko nato odpravite v mestni park Tivoli, kjer se malo umaknete od mestnega vrveža. Povzpnete pa se lahko tudi na ljubljanski grad, od koder se vam odpira razgled na celotno Ljubljano.

Nastanitev - Ljubljana

Posebne ponudbe - Ljubljana

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Ljubljana

Darilni boni Ljubljana

Wellness Ljubljana

Thainan masažni salon

Thainan masažni salon

Prepustite se spretnim rokam tajskih maserk in si umirite telo in duha, odpravite bolečine v mišicah ali pa si izboljšajte prekrvavitev s kombinacijo savne, jacuzzija in masaž.

Sense wellness club

Sense wellness club

Dobrodošli v Sense Wellness Club, tempelj harmonije telesa in duha. Kraj, kjer se čas ustavi. Kraj, kjer pozabite na vse ostalo.

Antiq Palace Spa

Antiq Palace Spa

Potopite se v tišino Antiq Palace Spa, kjer se razkošno zdravljenje zgleduje po preprostosti in čistosti narave, kot tudi po medicinskemu znanju in izkušnjah.

Kongresni turizem Ljubljana

Kongresni ponudnik Ambient hotel

Kongresni ponudnik Ambient hotel

Naša moderno opremljena konferenčna dvorana sprejme 60 udeležencev. Skozi velika okna ponuja čudovit pogled na park. Pomagamo vam tudi pri organizaciji vašega dogodka.

Kongresni center Mons

Kongresni center Mons

Poleg hotelirskih uslug Hotel Mons ponuja tudi visoko kvalitetne kongresne storitve. Kongresni center sestavlja 6 konferenčnih dvoran in tri manjše sejne sobe. Vsi prostori so opremljeni z najsodobnejšo in uporabniku prijazno tehnično opremo.

Kongresni ponudnik Austria Trend Hotel

Kongresni ponudnik Austria Trend Hotel

V hotelu Austria Trend Hotel Ljubljana podjetja Austria Trend Hotels & Resorts so vam na razpolago prostori za srečanja v velikosti do 580 m2, za prireditve vseh vrst!

Antiq Palace Hotel & Spa

Antiq Palace Hotel & Spa

The exclusive Antiq Palace Hotel & Spa is the most recent and equally most unique addition to Ljubljana’s conference and accommodation offering.

Elixor center

Elixor center

V našem centru vam nudimo v najem sodobno predavalnico primerno za max. 45 ljudi.

Znamenitosti v okolici

Vse naravne znamenitosti v regiji

Vse kulturne znamenitosti v regiji

Polet d.o.o.