Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Kongresni turizem

Iščete lokacijo, kjer bi lahko izvedli določena srečanja? Si želite dodatnega znanja, praktičnih izkušenj in novih idej ali pa le skupnega druženja? Kar nekaj ponudnikov ima na voljo primerne prostore, da na visokem nivoju lahko izvedejo seminarje, predavanja in delavnice, kongrese, konference in druga pomembna srečanja. Poleg samih prostorov lahko zagotovijo nastanitvene kapacitete, kulinarčino ponudbo in vse ostale spremljajoče storitve.

Kongresni ponudnik MC Brežice

Kongresni ponudnik MC Brežice

Mladinski center Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in druge prostorske opreme, ki je na uporabo po predhodnem dogovoru.

Kongresni center Paradiso

Kongresni center Paradiso

Seminarji, izobraževanja, poslovni sestanki - za manjše skupine do 20 oseb. Diskretnost obmejne lokacije, zasebnost prijetne dvorane v zgornjem nadstropju hotela.

Kongresni center hotela Bioterme

Kongresni center hotela Bioterme

V hotelu je na voljo pet večnamenskih prostorov, ki so namenjeni poslovnim in družabnim srečanjem majhnih, srednjih in velikih skupin.

Kongresni center Olimia

Kongresni center Olimia

Največji del Kongresnega centra Olimia se nahaja v Wellness hotelu Sotelia****, nekatere njegove prostore pa najdete tudi v Hotelu Breza****, Aparthotelu Rosa **** in Gostišču Lipa.

Kongresni center Portus

Kongresni center Portus

7 sodobno opremljenih dvoran v hotelu Slovenija, 2 dvorani v Grand Hotelu Portorož Galea in Batana ter dvorana Mystica v hotelu Riviera, sprejmejo do 1.200 gostov.

Antiq Palace Hotel & Spa

Antiq Palace Hotel & Spa

The exclusive Antiq Palace Hotel & Spa is the most recent and equally most unique addition to Ljubljana’s conference and accommodation offering.

Kongresni center Harmonija

Kongresni center Harmonija

Izzivi vsakdanjika zahtevajo od podjetij, da vse več vlagajo tudi v razvoj zaposlenih. Klasična izobraževanja niso več dovolj. Zaposlenim je potrebno nuditi osebnostni in poslovni razvoj, kajti le tako lahko prispevajo k uspešnosti podjetja.

Kongresni center hotela Štrk

Kongresni center hotela Štrk

Združite prijetno z koristnim, povabite svoje sodelavce na poslovne dogodke (seminarji, delavnice, poslovni sestanki).

Kongresni center hotela Bellevue

Kongresni center hotela Bellevue

Hotel Bellevue ima izvrstno lokacijo za izvedbo seminarjev - je oddaljen od vsakdanjega vrveža ter hkrati blizu Kranja, Ljubljane, letališča...

Kongresni center Terme Dobrna

Kongresni center Terme Dobrna

Sodobno, prijetno opremljeni prostori in dvorane, energijska okolica ter sodelovanje strokovnega kadra, so zagotovilo, da bomo iz vašega posebnega dogodka napravili dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Polet d.o.o.