Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Kongresni turizem

Iščete lokacijo, kjer bi lahko izvedli določena srečanja? Si želite dodatnega znanja, praktičnih izkušenj in novih idej ali pa le skupnega druženja? Kar nekaj ponudnikov ima na voljo primerne prostore, da na visokem nivoju lahko izvedejo seminarje, predavanja in delavnice, kongrese, konference in druga pomembna srečanja. Poleg samih prostorov lahko zagotovijo nastanitvene kapacitete, kulinarčino ponudbo in vse ostale spremljajoče storitve.

Kongresni center Rogaška

Kongresni center Rogaška

Grand Hotel Sava**** je idealna izbira za poslovna srečanja, predstavitve, izobraževanja in ostale dogodke.

Kongresni ponudnik hotel Lipa

Kongresni ponudnik hotel Lipa

Terme Lendava so pravi kraj za vaše dogodke. S svojo majhnostjo, pestrostjo in prilagodljivostjo ter z našimi bogatimi izkušnjami lahko vaš poslovni dogodek postane popoln uspeh.

Kongresni ponudnik hotel Zeleni Gaj

Kongresni ponudnik hotel Zeleni Gaj

V Termah Banovci pripravljamo kongrese, simpozije, delovne in učne delavnice, izobraževanja, predstavitve, poslovna srečanja, poslovne sprejeme s pogostitvijo, bankete, ...

Kongresni center Ptuj

Kongresni center Ptuj

Za organizacijo konferenčnih dogodkov na visoki ravni ponujamo dva konferenčna ter dva seminarska prostora z dnevno svetlobo ter pogledom na lepote Ptuja in okolice.

Poslovni center Hotel Livada Prestige

Poslovni center Hotel Livada Prestige

Hotel Livada Prestige vam ponuja tudi poslovni center z najmodernejšo multimedijsko opremo, namenjen kongresom, konferencam, srečanjem in različnim seminarjem.

Poslovni center hotela Ajda

Poslovni center hotela Ajda

Poslovni center se nahaja v hotelu Ajda, kjer nudimo vso udobje in potrebno opremo za nemoteno in učinkovito izvajanje programov.

Kongresni center Terme Snovik

Kongresni center Terme Snovik

Za seminarje, izobraževanja, kreativne delavnice v prijetnem naravnem okolju so vam na voljo tri sodobno opremljene seminarske sobe, ki sprejmejo do 45 udeležencev.

Polet d.o.o.