Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Koče Bohinj

Bohinjsko jezero se nahaja na obrobju Triglavskega park, ki s svojo neokrnjeno naravo očara vsakogar. Če iščete oddih in pobeg v naravo, je Bohinj kot nalašč za to. Za tiste z adrenalinsko žilico so na voljo številni ekstremni športi, kot so rafting, soteskanje, jadralno padalstvo, plezanje, lahko pa obiščete tudi adrenalinski park. Malo manj ekstremni, vedar še vedno aktivni, se lahko odpravijo na kolesarsko ali pohodniško turo. Za sprostitve željne pa so na voljo centri dobrega počutja, marsikoga pa sprosti tudi ribolov na Bohinjskem jezeru. Poskrbljeno pa je tudi za zabavo, na mini golf igrišču, bowlingu ali pa pri jahanju konjev.

Posebne ponudbe - Bohinj

Počitniški paketi Bohinj

Darilni boni Bohinj

Wellness Bohinj

Vodni Park Bohinj

Vodni Park Bohinj

Wellness Vodnega parka Bohinj je premišljeno zasnovan kot ulica s hiškami, kjer se odvijajo različni sprostitveni tretmaji in masaže.

Kongresni turizem Bohinj

Kongresni ponudnik hotel Tripič

Kongresni ponudnik hotel Tripič

Za poslovna srečanja, konference ali seminarje vam je na voljo konferenčna dvorana. Po predhodnem dogovoru organiziramo tudi prevoze in izlete po bližnji okolici.

Kongresni center Hotel Bohinj

Kongresni center Hotel Bohinj

V osrčju Triglavskega narodnega parka. Odlična lokacija za večdnevne seminarje, poslovne sestanke. Sejna soba je opremljena in sprejme do 30 ljudi.

Smučanje Bohinj

Smučarski center Vogel

Smučarski center Vogel

Vogel ski center leži visoko nad prelepim Bohinjskim jezerom. Visokogorski ambient in izjemni razgledi na okolico dajejo Voglu še poseben čar.

Znamenitosti v okolici

Vse naravne znamenitosti v regiji

Vse kulturne znamenitosti v regiji

Polet d.o.o.