Cookies - This website uses some advertising cookies to improve its performance.

Wellness & Spa

Trebate li odmor nakon napornih radnih dana? Dandanas, u poplavi stresnih trenutaka, briga za zdravlje sve više dobiva na značenju. Toga su svjesni i stručnjaci u slovenskim lječilištima koja pripremaju najuvaženije wellness programa u Europi. Na raspolaganju su Vam raznoliki oblici masaža i terapija koje prate već svima poznati ljekoviti učinci termalne vode. Otrkijte tajnu dobrog zdravlja!

Wellness Spa centar Lucija

Wellness Spa centar Lucija

Medicinsko - estetski in wellness center Lucija se nahaja v sklopu Penziona Kračun v Ločah, izvoz iz avtoceste Slovenske Konjice.

Wellness centar Viridis

Wellness centar Viridis

Na obronku alpskega gozda, v hotelu Alpina, kamor se širi zdravilna moč gozda, se nahaja VIRIDIS - zdravilna moč gozda.

Centar opuštanja Kompas Kranjska Gora

Centar opuštanja Kompas Kranjska Gora

Hotel Kompas vam ponuja pester izbor sprostitvenih možnosti: pokrit bazen in ločen otroški bazenček s toboganom, masažni bazen, klasični in visokotlačni odprti solarij, finski savni s kristalo- in kromoterapijo, turško parno kopel.

Vodeni park Aqua Larix Kranjska Gora

Vodeni park Aqua Larix Kranjska Gora

Aqua Larix, vodni park s 400 m vodnih površin s hidrozra no masažo in zračnimi gejziri, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom z vodo, segreto na 39°C. Otroci bodo navdušeni tudi nad njim namenjenim bazenom z igrali. Savna center je s 4 savnami – 2 n

Thainan masažni salon

Thainan masažni salon

Prepustite se spretnim rokam tajskih maserk in si umirite telo in duha, odpravite bolečine v mišicah ali pa si izboljšajte prekrvavitev s kombinacijo savne, jacuzzija in masaž.

Vodeni park Bohinj

Vodeni park Bohinj

Wellness Vodnega parka Bohinj je premišljeno zasnovan kot ulica s hiškami, kjer se odvijajo različni sprostitveni tretmaji in masaže.

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška

Spa & Beauty Center Rogaška ponuja bogastvo za vaše dobro počutje in osbeno zadovoljstvo. Nahaja se v obnovljeni najstarejši zdraviliški stavbi v Rogaški Slatini in je povezan s hoteli Grand hotel Rogaška, Styria in Strossmayer.

Wellness centar Salia

Wellness centar Salia

Salia je centar morskog opuštanja. Naši stručnjaci koriste prirodne morske čimbenike u kozmetičke i zdravstveno-preventivne svrhe.

Web site production