Cookies - This website uses some advertising cookies to improve its performance.

Lifeclass Hotels & Spa Portorož

LifeClass Hotels & Spa je prva slovenska mednarodna hotelska veriga. Prvi hotel, ki je v svet ponesel ime LifeClass, je bil portoroški Grand Hotel Palace (danes Grand Hotel Portorož) leta 2004.

Kljub novejši letnici ima hotelska veriga bogato zgodovino in tradicijo. Njeni začetki segajo v leto 1891, ko je v Portorožu nastala hotelska družba, ki je zgradila prvi hotel ter uredila zdravilišče in kopališče. Kasneje, leta 1910, je bil zgrajen Kurhotel Palace (stari hotel Palace), ki je še danes simbol Portoroža.

Z otvoritvijo starega hotela Palace je turizem v Portorožu zacvetel. Prijetno mediteransko podnebje in blagodejni učinki klime, soli in vode so zaustavili popotno nogo marsikaterega nemirnega raziskovalca.

Ponuđači smještaja Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Razvrsti s obzirom na:

Odmor paketi Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Poklon bonovi Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Wellness & Spa Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Wai Thai centar Lifeclass Portorož

Wai Thai centar Lifeclass Portorož

V centru Wai Thai naše goste popeljemo v stanje najgloblje sprostitve, ko se telo in duša zlijeta v eno in vse postane en sam mir in harmonija.

Kongresni turizam Lifeclass Hotels & Spa Portorož

Kongresni centar Portus

Kongresni centar Portus

7 sodobno opremljenih dvoran v hotelu Slovenija, 2 dvorani v Grand Hotelu Portorož Galea in Batana ter dvorana Mystica v hotelu Riviera, sprejmejo do 1.200 gostov.

Web site production