Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Hoteli Kranjska gora

Kranjska Gora vam v Julijskih Alpah ponuja številne možnosti preživljanja počitnic, od aktivnih počitnic pa vse do umirjenega sproščujočega oddiha. Poleti lahko svojo energijo sproščate v kolesarskem ali adrenalinskem parku, lahko pa tudi na reki Soči pri različnih vodnih športih. Pozimi pa se morate seveda spustiti po znameniti progi Vitranc na smučišču v Kranjski Gori. Obiščete lahko tudi turistične kmetije, kjer boste okusili pristno domačo hrano, lahko pa odkrivate bogastvo narave v Triglavskem narodnem parku. Za zabavo pa je poskrbljeno v termalnem centru in v igralnicah.

Nastanitev - Kranjska gora

Posebne ponudbe - Kranjska gora

Razvrsti glede na:

Počitniški paketi Kranjska gora

Darilni boni Kranjska gora

Wellness Kranjska gora

Wellness center Viridis

Wellness center Viridis

Na obronku alpskega gozda, v hotelu Alpina, kamor se širi zdravilna moč gozda, se nahaja VIRIDIS - zdravilna moč gozda.

Sprostitveni center Kompas

Sprostitveni center Kompas

Hotel Kompas vam ponuja pester izbor sprostitvenih možnosti: pokrit bazen in ločen otroški bazenček s toboganom, masažni bazen, odprti solarij, savne in kopeli.

Aqua Larix

Aqua Larix

Aqua Larix je vodni park s 400 m vodnih površin s hidrozra no masažo in zračnimi gejziri, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom, z vodo segreto na 39°C.

Wellness Špik

Wellness Špik

Wellness Špik sestavljajo Svet vode (bazeni, Svet savn (savne s tatami sobo), Alpski wellness (pet tematskih sob) in Center lepote (masaže, nege, ...).

Kongresni turizem Kranjska gora

Konferenčni center hotela Larix

Konferenčni center hotela Larix

Hotel se ponaša z odličnim konferenčnim centrom. Vse dvorane so klimatizirane, imajo dnevno svetlobo in so opremljene z moderno tehnično opremo.

Kongresni center hotela Špik

Kongresni center hotela Špik

Konferenčna ponudba obsega 4 dvorane (največja za 170 oseb), lokacija je primerna tudi za temabuildinge v naravi, gostinsko ponudbo pa dopolnjuje piknik prostor.

Casino Kranjska gora

Korona, Casinò & Hotel

Korona, Casinò & Hotel

Korona, Casinò & Hotel, vas bo v Kranjski Gori navdušila z igro na številnih igralnih mizah in avtomatih, odličnimi zabavni programi, gurmanskimi užitki ter prijetnim hotelom v osrčju zelenih gozdov.

Smučanje Kranjska gora

Smučarski center Kranjska Gora

Smučarski center Kranjska Gora

Smučišče Kranjska Gora je največji in tudi najbolje opremljen smučarski center v Sloveniji. Smučišča so prilagojena tako smučarjem začetnikom kot tudi vrhunskim smučarjem.

Znamenitosti v okolici

Vse naravne znamenitosti v regiji

Vse kulturne znamenitosti v regiji

Polet d.o.o.