Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Zakaj kupiti darilni bon

Zakaj kupiti darilni bon na visitslovenia.net?

Največja izbira darilnih bonov

Spletni portal visitslovenia.net ponuja največjo izbiro darilnih bonov v Sloveniji. V naši bazi nahaja že več kot 200 darilnih bonov, primernih za vse priložnosti.

Darilni bon lahko podarite svojim prijateljem ali družinskim članom ob rojstnih dnevih, obletnicah, porokah in drugih priložnostih. Idealno darilo lahko poiščete v sledečih sklopih:

Hitra dostava darilnih bonov

Profesionalno oblikovan darilni bon boste prejeli po pošti s priporočeno pošiljko. Darilne bone odpošljemo v istem dnevu, če je naročilo oddano do 13h in v primerih, da darilne bone plačate s plačilnimi karticami, preko paypal plačilnega sistema ali jih naročite po povzetju.

V primeru, da darilne bone plačate s plačilnim nalogom UPN / SEPA, jih odpošljemo, ko prejmemo obvestilo o nakazilu zneska na naš transakcijski račun.

Profesionalen izgled darilnih bonov

V seriji A so na voljo tri vrste darilnih bonov z različnimi motivi. Kateri motiv na darilnem bonu boste prejeli, je odvisno od tipa kupljene storitve.

Na darilnem bonu so izpisani podatki o obdarovancu, storitvi, ponudniku in veljavnosti. Darilni bon prejmete v visitslovenia.net kuverti, ki je primerna za direktno obdaritev.

Poleg darilnega bona prejmete še dopisni list, kjer so navedeni kontaktni podatki ponudnika. Glede časa in lokacije izvajanja storitve iz darilnega bona se je potrebno predhodno dogovoriti s ponudnikom.

Darilni boni - wellness

Darilni boni - adrenalinski športi

Darilni boni - počitniški paketi

Polet d.o.o.