Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Kongresni turizem Bled

Iščete lokacijo, kjer bi lahko izvedli določena srečanja? Si želite dodatnega znanja, praktičnih izkušenj in novih idej ali pa le skupnega druženja? Kar nekaj ponudnikov ima na voljo primerne prostore, da na visokem nivoju lahko izvedejo seminarje, predavanja in delavnice, kongrese, konference in druga pomembna srečanja. Poleg samih prostorov lahko zagotovijo nastanitvene kapacitete, kulinarčino ponudbo in vse ostale spremljajoče storitve.

Kongresni center Hotel Astoria

Kongresni center Hotel Astoria

Hotel Astoria s svojo lokacijo ponuja odlične možnosti za organizacijo seminarjev, posvetov, poslovnih srečanj, izobraževalnih programov, itd.

Kongresni ponudnik hotel Ribno

Kongresni ponudnik hotel Ribno

Hotel Ribno ponuja štiri konferenčne dvorane, primerne za izvedbo izobraževanj, seminarjev ter drugih poslovnih in strokovnih srečanj.

Kongresni center hotela Golf

Kongresni center hotela Golf

Hotel Golf slovi po vrhunski izvedbi in dolgoletnih izkušnjah pri izvedbi prireditev. Z 8 kongresnimi prostori za 10 do 350 obiskovalcev je največji kongresni center na Bledu.

Kongresni center hotela Park

Kongresni center hotela Park

Hotel Park v središču Bleda za organizacijo raznovrstnih dogodkov ponuja 8 konferenčnih dvoran za 20 do 120 udeležencev. Vse dvorane imajo dnevno svetlobo in očarljiv pogled na Blejsko jezero.

Polet d.o.o.