Piškotki - Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja nekatere neobvezne piškotke.

Bungalovi Rogla in Zreče

V modernem letno – zimskem športnem središču na Rogli, vam je pozimi na voljo 10 smučarskih prog, poleti pa lahko igrate tenis, košarko, nogomet in odbojko na urejenih igriščih. Skoraj celotno sezono pa je odprto tudi adrenalinsko sankališče. Izletnikom in pohodnikom so na voljo številne peš poti, ki vodijo mimo številnih naravnih znamenitosti, v bližini pa se lahko povzpnete tudi na razgledni stolp. Rogla ima na svoji višini tudi zelo ugodno klimo, ki zdravilno vpliva na dihalne bolnike in alergike. Ne daleč stran od Rogle pa so tudi Terme Zreče, katere vam v svojih bazenih ponujajo obilico zabave in sprostitve.

Posebne ponudbe - Rogla in Zreče

Počitniški paketi Rogla in Zreče

Darilni boni Rogla in Zreče

Wellness Rogla in Zreče

Terme Zreče

Terme Zreče

Predajte se užitkom v žuborenju zdravilne vode v bazenih s 1600m2 in temperaturo od 27° do 35° celzija, ki vam bodo nudili zabavo in prijetno sprostitev.

Wellness center Rogla

Wellness center Rogla

Pestrost ponudbe za preživljanje prostega časa na Rogli zaokrožujejo vsebine in prostori namenjeni sprostitvi in oddihu.

Kongresni turizem Rogla in Zreče

Poslovni center Zreče

Poslovni center Zreče

Velika kulturno kongresna dvorana in 5 seminarskih sob omogočajo izvedbo velikih poslovnih srečanj, manjših seminarjev ali delavnic.

Poslovni center Rogla

Poslovni center Rogla

Hotel Rogla in Planja pod isto streho razpolagata s sodobno opremljenimi seminarskimi dvoranami, od katerih so 4 pravkar obnovljene.

Znamenitosti v okolici

Vse naravne znamenitosti v regiji

Vse kulturne znamenitosti v regiji

Polet d.o.o.